top of page

IT-SERVICES & IT-SUPPORT

IT Tjänster 

Dream Sat som IT tjänst ger dig möjligheten att Bygga eller fixa alla dina IT delar som du har i ditt företag . Du bestämmer själv viken funktionalitet du vill ha och betalar sedan för denna med en fast månadskostnad eller engångskostnad.

Oavsett Vad har företag för IT Delar ( Datorer ^ Windows & Mac ^ . Skrivare , Backup , Kameror , Wifi , Nätverk) 

Nätverk

Ni behöver inte kunna någon teknik, vi tar hand om allt och ser till att det fungerar oavsett vad ni tänkt använda det trådlösa nätet eller Lan nätverk 
Vi hjälper dig med att du väljer rätt internet levärntör

Datorer

Trött på en dator som inte fungerar som den ska? 
Vi hjälper dit företag med att välja rätt dator om du tänker köpa eller få dator fixat på samma dag 
Oavsett vilken märk jobbar ni med vi är proffsiga med Apple datorer och Windows datorer 

Övervakningskameror

Övervakningskameror för företag. Få kostnadsfri rådgivning. Prisvärda kompletta lösningar.

Med en övervakningskamera ser du enkelt vad som pågår på arbetsplatsen 

Gsuit-logo.jpg

IT & Molntjänster

När du vill ha ny strategi, metod , idéer och verktyg för bättre produktivitet, kommunikation och samarbete i hela din organisation.

Dream Sat det självklara valet för att få det att hända. Med vår kunskap och erfarenhet får vi din företag att utföra mer på kortare tid och samtidigt förbättra ordning och reda i dina processer, din dokumentation och din lagring i molnet. Vi är specialister på Googles produktivitetsverktyg och molntjänster och hjälper dig få ut mer av Google G Suite.

Reklam & Webbyrå

Vi på Dream Sat i Norrköping bygger nya moderna hemsidor Får dit företag. Allt vi gör har responsdesign och är fullt ut mobil anpassat.
Vi bygger din hemsida med Wix och wordpress ,  Samt vi är återförsäljare och partner till wix.com
Via Word press eller Wix plattform du själv sköta och hantera ditt innehåll. Detta gör att du slipper massa extra kostnader, endast för att du kanske vill göra någon liten ändring på din sida.
Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att arbeta med organiska resultat 
Vi på Dream Sat hjälper dig med att du syns på nätat och optimera hemsida hjälper att du hämnar högst up och går ut på att nå bättre placeringar i sökmotorerna 
Dream Sat är återförsäljer till Loopia 
Så klart vi hjälper med att hantera din företags mejl med bästa och säkra verktyg  till förmånliga priser ,  flytt av webbplats, molnbackup, e-posttjänster, certifikat och mycket mer.
Digital Marknadsföring & Social Media

Sociala medier marknadsföring
Marknadsföring via sociala medier är en viktig anledning till att nå kunder och målgrupper, och det anses vara ett av de mest framstående sätten som kan nå potentiella kunder genom olika sociala medieplattformar. När du genomför ett projekt på sociala medier kan du nå produktens målgrupp eller Tjänsten du vill marknadsföra, och inte bara det utan också arbeta för att definiera de åldersgrupper, platser och språk som är lämpliga för dem, också denna typ av marknadsföring sparar tid och ansträngning och når den potentiella publiken som drar nytta av de tjänster eller produkter som tillhandahålls genom projektet

bottom of page